Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Jak grać

MrCzemuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Chciałbym się dowiedzieć jak grac, żeby nie umrzeć, a zabić.

Prosiłbym o ogólne porady taktyczne itp.

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214

Opublikowano

jak masz dużo hp atakuj jak masz mało hp to wracaj, a jak masz mało many to też lepiej nie atakuj, czasami możesz iść do jungli . A jak ci się nie udaje do pisz omfg, wtf ,noob team, i leave ,stupid game i w tedy wyjdź i usuń grę a następnie skasuj konto i zacznij grać w lol'a na botach Katarino ( nie no taki żarcik) a tak naprawdę to poszukaj na youtube zagrajmerów w smite pooglądaj ich filmiki a najlepiej po prostu graj w gre .

Opublikowano

Gdy masz mało HP to wciśnij "B". Zostaniesz przekierowany do bazy, w której życie i mana się zregenerują.

A jak grać to Ci nie powiem, bo każdym Bogiem gra się inaczej ;).

3ccee6379259f.png

KidMod Smite | TVD Fan | 90210 Fan

Opublikowano

No to w miarę staram się uciekać, tylko że mnie często dopadają we 2 i po mnie :), najwięcej śmierci coś mam :D

A Tak dla początkującego to jakiego boga polecacie ?

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Opublikowano

Musisz w takim razie uważać, kiedy ktoś z innej linii pisze, że jego wróg znikł to musisz się strzec.

W takich sytuacjach zostawaj pod wieżą i czekaj na swojego kompana, a jeżeli już jest to możecie śmiało pójść dalej we 2.

Pamiętaj również żeby kupować sobie zielone potki, które przywracają ci hp, można ich użyć za pomocą przycisku "c".

Co do boga to dla początkującego polecam Ra, bardzo łatwy w ogarnięciu.

Ma heal'a, dobry harras z q no i ulti przydaje się do tf'ów.

Opublikowano

Co za kurwa bezużyteczny temat, a Kidmoderatorzy się w nim wypowiadają.. Bardzo niski poziom tego działu.

Nikt Ci nie powie jak grać, możesz ewentualnie poczytać o buildach na daną postać, reszta zależy od doświadczenia, dobrej drużyny i szczęścia..

Opublikowano

Nikt Ci nie powie jak grać

No dziwne, bo jakoś Kid moderatorzy właśnie to napisali.

Opublikowano

Dodam, że staraj się grać taktycznie oraz drużynowo, wtedy szanse na zabicie przeciwnika są większe. ;)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Co za kurwa bezużyteczny temat, a Kidmoderatorzy się w nim wypowiadają.. Bardzo niski poziom tego działu.

Nikt Ci nie powie jak grać, możesz ewentualnie poczytać o buildach na daną postać, reszta zależy od doświadczenia, dobrej drużyny i szczęścia..

To jakim cudem ja dałem mu radę ?

Przecież on prosił o rady czystko taktyczne itd., więc to zrobiłem, tak samo jak Jess. i inni..

Zanim coś napiszesz, naprawdę głęboko się zastanów.

Opublikowano

Dobra jak narazie tylko jedną walkę wygrałem... na pięć hehe :)

Ja często gram tą łuczniczką Artemis, całkiem dobrze mi idzie, tylko że nie umiem jej builida zrobic.

Da się ustawic auto kupowanie ?

Opublikowano

Da się ustawic auto kupowanie ?

Da się, przy wybieraniu Boga musisz zaznaczyć opcję.

A builda na Artemis polecam takiego :

Healing_Potion.jpgWarrior_Tabi.jpgDevourers_gloves.jpgSoul_eater.jpgThe_executioner.jpgMidgardian_mail.jpg

:)

3ccee6379259f.png

Opublikowano

Hey ! Jakiego "Boga" na początek byście poradzili na początek.Grałem Kali i miałem staty 2/10 do tego raz zkaesowałem.I jeszcze jakieś porady do gry ogólnie bo jestem przyzwyczajony do QWER a tu 1234.I te chodzenie pod WSAD.Pomocy !!!

Cpt%20Vezzie_eune_64_3_logo.png

Opublikowano

Da się, przy wybieraniu Boga musisz zaznaczyć opcję.

A builda na Artemis polecam takiego :

Healing_Potion.jpgWarrior_Tabi.jpgDevourers_gloves.jpgSoul_eater.jpgThe_executioner.jpgMidgardian_mail.jpg

:)

Jessica, świetnie, dzięki serdeczne :)

A mogłabyś powiedzieć mi jeszcze builid na Anubisa ?

Hey ! Jakiego "Boga" na początek byście poradzili na początek.Grałem Kali i miałem staty 2/10 do tego raz zkaesowałem.I jeszcze jakieś porady do gry ogólnie bo jestem przyzwyczajony do QWER a tu 1234.I te chodzenie pod WSAD.Pomocy !!!

Z tego co się dowiedziałem, to fajnie się gra Re, Artemis i trochę Ymirem nawet można się połapać, szczególnie że ymirem mało razy dedniesz.

Opublikowano

Jessica, świetnie, dzięki serdeczne :)

A mogłabyś powiedzieć mi jeszcze builid na Anubisa ?

magiboots.jpgdivineruin.jpgvoidstone.jpgbookofthoth.jpgrodoftahuti.jpggemofisolation.jpg

Ja taki build na Anubis polecam.

Jak chcesz to załóż oddzielny topic, takim czymś spamisz w tym temacie.

Opublikowano

Na początek graj artemis a jak chcesz coś kupić to Anubisa albo Arachne. Co do chodzenia na wsad to nic nie możesz zmienić właśnie o to chodzi w tej grze że się wyróżnia z gatunku MOBA.

Opublikowano

Czy wy też macie takiego pecha do drużyny ?

Na 7 meczy wygrałem tylko 1. Ogólnie ja też trochę zawiniłem w tych pojedynkach, ale tylko troche :D

Opublikowano

Ja dziś na 4 mecze wygrałam 4x więc to zależy od naszych umiejętności, dobrego teamu ;)

3ccee6379259f.png

Opublikowano

Właśnie ta gra jest w tym dobra że cała drużyna musi być dobra bo w LoL'u to wystarczy że jest dwóch albo nawet jeden dobry gracz i już można wygrać .

Opublikowano

Na 7 meczy wygrałem tylko 1. Ogólnie ja też trochę zawiniłem w tych pojedynkach, ale tylko troche :D

Wiesz coraz więcej ludzi przybywa takich co pierwszy raz z Mobą się stykają, więc nie ma się co dziwić.

Po pewnym czasie teamy powinny się ustabilizować.

Opublikowano

Co do boga to dla początkującego polecam Ra, bardzo łatwy w ogarnięciu.

Ma heal'a, dobry harras z q no i ulti przydaje się do tf'ów.

Hmm Ra? moze smieszne ale nigdy nie moge tym bogiem trafic w przeciwnika, wydaje mi sie ze najgorsza klasa ^^

Ja od poczatku gram malpa i dobrze sie nia gra, ale dopiero zaczynam ogarniac. Ma ataki obszarowe dosc mocne ale malo ma hp. Jak sie w dobrym momencie skoczy na przeciwnika to szybko mozna go ubic.

Moglby mi ktos podac biulda dla malpy?

Co do druzyn to ja tez bardzo czesto trafiam na poczatkujacych graczy i zawsze przegrywamy ^^ ale zdarzalo sie ze wygrywalismy bo byl ogarniety team.

@Topic Bardzo przydatne informacje dla tych co sa zieloni, jak i dla mnie :D

Opublikowano

Hmm Ra? moze smieszne ale nigdy nie moge tym bogiem trafic w przeciwnika, wydaje mi sie ze najgorsza klasa ^^

Ja od poczatku gram malpa i dobrze sie nia gra, ale dopiero zaczynam ogarniac. Ma ataki obszarowe dosc mocne ale malo ma hp. Jak sie w dobrym momencie skoczy na przeciwnika to szybko mozna go ubic.

Moglby mi ktos podac biulda dla malpy?

Co do druzyn to ja tez bardzo czesto trafiam na poczatkujacych graczy i zawsze przegrywamy ^^ ale zdarzalo sie ze wygrywalismy bo byl ogarniety team.

@Topic Bardzo przydatne informacje dla tych co sa zieloni, jak i dla mnie :D

Co do buildu na Sun Wukong to jestem w trakcie pisania poradnika. Powinien się jeszcze dziś pojawić, także przeglądaj dział ;)

EDIT: Jednak zrobię, jak uda mi się dobre itemki ułożyć.

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

Powiem szczerze, że praktyka to klucz do sukcesu :D Teraz na 10 walk wygrałem 7, oczywiście Anubisem czy jak mu tam :D.

Tak poza tym przydałby się w ogóle taki temat z builidami, możecie założyć, bo żeby akutalizowac trzeba być na bieżąco z MPC, a ja wchodzę raz na tydzień jak dobrze pójdzie :D

Edit\\

Przyszło mi do głowy takie małe pytanie, a nowego tematu nie ma sensu zakładać i dalej śmiecić tego "śmietnika" :)

Mam już 10lv i postanowiłem kupić drugiego Boga, mam Anubisa i powiem szczerze, jestem z niego bardzo zadowolony i niechętnie przerzucę się na innego. Mianowicie jaką postać polecacie mi kupić? Głównie chodzi mi o postacie magiczne ale też innymi nie pogardzę :)

Chyba, że wstrzymam się jeszcze i pogram mym ukochanym Anubiskiem aż do momentu dodanie kolejnych bogów, może będą ciekawsze, co wy na to ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...